Clicky

دفتر فروش: اصفهان-چهارباغ بالا
​​​​​​​تلفن: 03136269500

​​​​​​​کارخانه:یزد- شهرک صنعتی مهریز
تلفن: 03532553376

14 حشره مفید در کنترل بیولوژیک آفات کشاورزی

14 حشره مفید در کنترل بیولوژیک آفات کشاورزی
بحث تولید محصولات کشاورزی در شرایط امروزی کاری است پرفراز و نشیب؛ پای درد دل کشاورز و تولید کننده که باشی مشکلات و دشواریها یکی یکی نمایان می شوند. گاهی شرایط جوی همراه نیست، گاهی شرایط آب و خاک نامناسب است، گاهی وضعیت بازار خرید و فروش نامساعد، گاهی کیفیت برخی سموم و نهاده ها پایین است و اثرگذار نیست، گاهی کیفیت برخی نهاده ها نامناسب است و گاهی قیمتهای …
ادامه مطلب

بافت خاک و اهمیت آن در کشاورزی

بافت خاک و اهمیت آن در کشاورزی
تو هر کاری و تو هر زمینه ای یه نکته کلیدی وجود داره و اون هم اینه که وقتی بهترین نتیجه رو می خوای باید محیط خواسته ات رو هم به بهترین حالت بشناسی. تو بخش کشاورزی هم همینطوره وقتی تصمیم بگیری بهترین نتیجه رو بدست بیاری باید شناخت کافی از بخش های مختلف کشاورزی داشته باشی. خاک به عنوان بستر عمده کشاورزی و رشد گیاه یکی از مهمترین پارامترهایی …
ادامه مطلب

تأثیر مصرف کود پارسی میکس 0-42-11 (اسید فسفریک) بر افزایش گل، کیفیت محصول و افزایش عملکرد محصول

تأثیر مصرف کود پارسی میکس 0-42-11 (اسید فسفریک) بر افزایش گل، کیفیت محصول و افزایش عملکرد محصول
   در طی سالها فعالیت شرکت پارس کیمیا کشت همیشه گزارشات مثبت معنی داری از مصرف کود پارسی میکس 0-42-11 (با نامهای قدیمی پی کاسید، رویاسید و ...) در محصولات مختلف کشاورزی از جمله پیاز، سیب زمینی، صیفیجات و ... ارائه شده است. به دنبال گله یکی از کشاورزان فنی و پیشرو منطقه اصفهان از باردهی زیاد بوته بادمجان بعد از مصرف این ترکیب و مقایسه آن با ترکیبات مشابه خارجی، برآن …
ادامه مطلب

سیاه شدن پسته (دلایل و راهکارها)

سیاه شدن پسته (دلایل و راهکارها)
سیاه یا کشمشی شدن پسته یکی از مهمترین عارضه هایی که باغات پسته با آن روبرو هستند سیاه شدن پسته یا به اصطلاح عامیانه کشمشی شدن آن است. این عارضه در مراحل مختلف رشد و به دلیل عوامل مختلف محیطی، غذایی، آفات و بیماری رخ می دهد. در این مطلب دلایل عمده بروز این عارضه و راهکارهایی جهت کنترل و پیشگیری از آن ارائه شده است. تلقیح نامناسب تلقیح نامناسب …
ادامه مطلب

نقش عنصر بور در تغذیه گیاه

نقش عنصر بور در تغذیه گیاه
بور عنصر بور با علامت شیمیایی (B)، از گروه عناصر ریزمغذی است و نیاز گیاه به آن بسیار کم بوده و فاصله حد بهینه و مسمومیت آن بسیار کوچک است، بنابراین در مصرف این کود باید بسیار دقت نمود. بور به فرم بورات (آنیون اسید بوریک H3BO3) برای گیاه قابل دسترس است. وظایف اگرچه نیاز گیاهان به بور اندک است، اما این عنصر نقش بسیار پررنگی در بسیاری از فعالیتهای حیاتی گیاه …
ادامه مطلب

پسیل گلابی

پسیل گلابی
پسیل گلابی پسیل گلابی(Cacopsylla pyricola) که با نامهای شیره و عسلک گلابی نیز شناخته می شود یکی از آفات کلیدی و خسارت زای مهم در درختان گلابی است. این آفت از گروه آفات مکنده است، پوره ها و حشره کامل این آفت با فرو بردن خرطوم خود به داخل بافت گیاه از شیره آن تغذیه می کنند و اضافی آن را به صورت مایعی چسبناک به نام عسلک دفع می …
ادامه مطلب

نقش کود نیتروکالیکس در افزایش عملکرد کیفی و کمی پیاز

نقش کود نیتروکالیکس در افزایش عملکرد کیفی و کمی پیاز
آشنایی با محصول پیاز               پیاز محصول با ارزشی است و میزان عملکرد آن و کیفیت محصول از نظر اقتصادی بسیار مهم است. بزرگترین کشورهای تولید کننده پیاز عبارتند از چین، هند، ایالات متحده، ژاپن، شوروی سابق و اسپانیا. کیفیت محصول شامل اندازه، ظاهر، حساسیت در برابر خسارت قارچ­های ثانویه و انبارمانی آن می ­باشد. عوامل زیادی شامل مدیریت تغذیه، آفات و شرایط اقلیمی …
ادامه مطلب

آشنایی با کرم گلوگاه انار و روشهای مبارزه با آن

آشنایی با کرم گلوگاه انار و روشهای مبارزه با آن
انار انار میوه بومی کشور است و کشت آن نیز در برخی نقاط جهان از جمله ایران، افغانستان، پاکستان، امریکا، اسرائیل، هند، عراق و ترکیه رایج است، به همین خاطر جزو مرغوب‌ترین میوه‌های جهان و ۱۰ میوه برتر جهان است. در ایران سطح کشت عمده انار مربوط به استان های مرکزی، فارس، یزد، سمنان، مازندران و اصفهان است. ایران با تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن اَنار، بزرگ‌ترین تولیدکننده اَنار در دنیا بوده و هندوستان دومین …
ادامه مطلب

هیومیک اسید و نقش آن در کشاورزی

هیومیک اسید و نقش آن در کشاورزی
در این ویدئو نحوه تشکیل هوموس و تبدیل آن به هیومیک اسید، نقش هیومیک اسید در گیاه و خاک، نحوه تاثیر هیومیک اسید بر تغذیه گیاه و مزایای مصرف هیومیک اسید در خاک به صورت تصویری ارائه شده است.
ادامه مطلب

نوشته های اخیر

دسته بندی ها