Clicky

دفتر فروش: اصفهان-چهارباغ بالا
​​​​​​​تلفن: 03136269500

​​​​​​​کارخانه:یزد- شهرک صنعتی مهریز
تلفن: 03532553376

کلسیم از جمله عناصر غذایی مورد نیاز گیاهان است که نقش مهمی در استحکام بافت میوه، افزایش وزن میوه، استحکام دیواره سلول گیاهی، مقاومت در برابر آفات و بیماری­های گیاهی، ماندگاری میوه و جلوگیری از ریزش میوه دارد.
کلسیم یکی از عناصر ضروری مورد نیاز گیاه و بویژه در ریشه ­زایی و مرحله تشکیل تا تکمیل میوه است. این عنصر به فرم یون Ca برای گیاهان قابل جذب است و نقش بسیار مهمی در تشکیل دیواره غشای سلولی و انعطاف­ پذیری آن دارد. همچنین این عنصر بر تقسیم سلولی نرمال از طریق حفظ تمامیت سلول و نفوذپذیری غشا تأثیر دارد و به عنوان فعال­ کننده چندین سیستم آنزیمی، در سنتز پروتئین و انتقال کربوهیدرات در گیاه فعالیت می­ کند.
اگرچه غلظت کل کلسیم در خاک زیاد است، اما بواسطه شرایط خاک و کیفیت آب، حرکت کُند این عنصر در گیاه و انتقال نامناسب آن به میوه، نیاز گیاه به این عنصر بطور طبیعی تأمین نشده و مصرف کلسیم در ترکیب کودی و به همراه یک ناقل برای تأمین کامل نیاز گیاه و میوه به کلسیم ضروری است. حضور کافی کلسیم در گیاه علاوه بر افزایش مقاومت گیاه در برابر خسارات محیطی موجب افزایش عملکرد، کیفیت محصول و افزایش خاصیت انبارمانی محصول می­ گردد.​​​​​​​

اهمیت مصرف کودهای کلسیم برای گیاه

بسته بندی: 2 کیلوگرمی

ثبت کودی: 96003

کود پلنت گارد کلسیم 18% CaO علاوه بر 18% کلسیم حاوی ترکیبات ارزشمندی همچون نیتروژن، لیگنوسولفونات و بور است که علاوه بر جذب بهتر کلسیم از خاک، موجب تسهیل حرکت کلسیم درون گیاه شده و به دنبال آن بسیار کارآمدتر از سایر کودهای حاوی درصدهای بالاتر کلسیم عمل می­نماید. به خاطر حضور ترکیب آلی سودمند لیگنوسولفونات استفاده از این کود در خاک باعث بهبود خصوصیات فیزیکی، بیولوژیکی و شیمیایی خاک شده و محلولپاشی آن باعث افزایش فتوسنتز گیاه و افزایش توان گیاه در مقابله با تنشهای محیطی و بیماریها می گردد، که تمامی این موارد موجب افزایش عملکرد محصول، افزایش کیفیت محصول و کاهش هزینه تولید می گردد.

نام عنصرواحدمقدار
کلسیمCaO %18
Ca %12.9
ازتN%6
ازت بفرم آمونیومN-NH4 %1
بورB %0.25
لیگنوسولفونیک اسید%10

لیگنوسولفونات کلسیم 18%

ستون ۱ستون ۲ستون ۳ستون ۴
121a
243b
336c
464d
مقدار جدیدمقدار جدیدمقدار جدیدمقدار جدید
نام محصولآبیاری محلولپاشیبهترین زمان مصرف
درختان میوه20 کیلوگرم در هکتار
هر درخت 150 گرم
2 در هزار4-3 مرحله از زمان تشکیل میوه تا رنگ پذیری میوه
گیاهان زراعی20-15 کیلوگرم در هکتار1-2 در هزارمرحله تشکیل تا پُر کردن دانه
صیفیجات15-20کیلوگرم در هکتار2-4 در هزاراز مرحله تشکیل میوه تا قبل از رسیدگی
محصولات گلخانه ای2-3 کیلوگرم در هزارمتر مربع2-4 در هزار3-2 مرحله از زمان تشکیل میوه تا رسیدگی

دستور مصرف

ثبت کودی: 81281

بسته بندی: 2 کیلوگرمی

 کود پلنت گارد کلسیم CaO16% علاوه بر 16% کلسیم حاوی ترکیبات ارزشمندی همچون نیتروژن، آمینواسید، لیگنوسولفونات و فولویک اسید است که باعث جذب بهتر کلسیم از خاک شده و بعلاوه موجب تسهیل حرکت کلسیم درون گیاه شده و این امر موجب می شود تا بسیار کارآمدتر از سایر کودهای حاوی درصدهای بالاتر کلسیم عمل نماید. استفاده از این کود در خاک باعث افزایش جمعیت و فعالیت ریزجانداران مفید خاک شده و محلولپاشی آن به خاطر حضور ترکیبات آلی سودمندی چون فولویک اسید و آمینواسید، باعث افزایش فتوسنتز گیاه و افزایش توان آن در مقابله با تنشهای محیطی و بیماریها می گردد، که تمامی این موارد موجب افزایش عملکرد محصول، افزایش کیفیت محصول و کاهش هزینه تولید می گردد. ​​​​​​​

نام عنصرواحدمقدار
کلسیمCaO %16
Ca %11.5
ازتN%6
آمینواسید%1
فولویک اسید%4
لیگنوسولفونیک اسید%1

لیگنوسولفونات کلسیم 16%

نام محصولآبیاری محلولپاشیبهترین زمان مصرف
درختان میوه20 کیلوگرم در هکتار
هر درخت 150 گرم
2 در هزار4-3 مرحله از زمان تشکیل میوه تا رنگ پذیری میوه
گیاهان زراعی20-15 کیلوگرم در هکتار1-2 در هزارمرحله تشکیل تا پُر کردن دانه
صیفیجات15-20کیلوگرم در هکتار2-4 در هزاراز مرحله تشکیل میوه تا قبل از رسیدگی
محصولات گلخانه ای2-3 کیلوگرم در هزارمتر مربع2-4 در هزار3-2 مرحله از زمان تشکیل میوه تا رسیدگی

دستور مصرف

بسته بندی: کیسه 10 کیلوگرمی     کد ثبت کودی: 569768

شکل ظاهری پرک

اسیدی

پلنت گارد نیترات کلسیم

مزایای کود پلنت گارد نیترات کلسیم 

  • حاوی کلسیم و نیترات
  • ​​​​​پ-هاش اسیدی (10%=6)
  •  حلالیت بالا
  • ماندگاری بیشتر در مناطق گرم
  •  افزایش کیفیت و وزن میوه
  •  افزایش ماندگاری و انبارمانی میوه ​​​​​​​
نام عنصرواحدمقدار
کلسیمCaO %26
Ca %19
ازتN%16
حداقل نیتراتN-NO3 %15

اسیدی  بودن نیترات کلسیم پلنت گارد، موجب افزایش کارآیی و اثرگذاری آن در خاکهای قلیایی و آهکی و همچنین در آبهای کربناتی می شود. ضمن اینکه استفاده از این کود در خاک موجب افزایش حلالیت و جذب سایر عناصر غذایی توسط ریشه و انتقال آسانتر آنها درون شیره آوندی می گردد.

نام محصولآبیاری محلولپاشیبهترین زمان مصرف
درختان میوه20-25 کیلوگرم در هکتار
هر درخت 150 گرم
2-3 در هزار4-3 مرحله از زمان تشکیل میوه تا رنگ پذیری میوه
گیاهان زراعی10-15 کیلوگرم در هکتار1-2 در هزارمرحله پُر کردن دانه
صیفیجات15-20کیلوگرم در هکتار1-2 در هزاراز مرحله درشت شدن میوه تا قبل از رسیدگی
محصولات گلخانه ای2-3 کیلوگرم در هزارمتر مربع1-2 در هزار3-2 مرحله از زمان تشکیل میوه تا رسیدگی

دستور مصرف

شنبه تا پنجشنبه ساعت 14-8

031-36269500

تماس با ما