اختلالات فیزیولوژیک در محصولات مختلف از جمله مواردی هستند که باعث تغییر در ظاهر میوه، کاهش بازارپسندی میوه و کیفیت میوه می شوند. عوامل مختلفی در بروز این اختلالات وجود داره از جمله تغییرات شرایط محیطی، تنش، اختلالات تغذیه ای، نوع رقم، عملیات آبیاری و عملیات داشت (هرس، تربیت و ...). در ادامه به بررسی این اختلالات، دلایل ظهور اختلال و راهکارهای کنترل و مدیریت آن ارائه شده، به طور کلی استفاده از ترکیبات کودی کلسیم، پتاسیم، کودهای ضد تنش (اکسیکال و نیتروکالیکس) و کودهای حاوی سیلیسیوم برای کاهش ابتلا به این عوارض مفید هستند.