Clicky

دفتر فروش: اصفهان-چهارباغ بالا
​​​​​​​تلفن: 03136269500

​​​​​​​کارخانه:یزد- شهرک صنعتی مهریز
تلفن: 03532553376

​تأثیر مصرف سولفاسید 30 در کنترل و پیشگیری از بیماری اسکب در سیب زمینی

 

اسکب بیماری باکتریایی است که توسط باکتری Streptomyces scabies ایجاد شده و از  طریق آب، خاک، بذرو ادوات آلوده منتقل می شود. عامل این بیماری در خاک آلوده سالها باقی مانده و از بین نمی رود. گروه وسیعی از محصولات ریشه ای ازجمله سیب زمینی، چغندر، شلغم، هویج و ... میزبان این بیماری هستند. این بیماری در اندام هوایی بوته علایمی ندارد اما در ریشه به صورت لکه های برجسته و فرورفته قهوه ای تا سیاه رنگ مشاهده می شود که از کیفیت و بازارپسندی محصول به شدت می کاهد.
تاکنون داروی خاصی برای درمان این بیماری ارائه نشده اما کاهش اسیدیته محیط خاک می تواند از بروز این بیماری پیشگیری کند.
مصرف ترکیب سولفاسید 30 پلاس (Sulphacid 30 plus) در کشت سیب زمینی توانسته به صورت موفق از شیوع و ایجاد این بیماری پیشگیری و حتی مانع گسترش آن شود.