Clicky

دفتر فروش: اصفهان-چهارباغ بالا
​​​​​​​تلفن: 03136269500

​​​​​​​کارخانه:یزد- شهرک صنعتی مهریز
تلفن: 03532553376

سرخرطومی یونجه

سرخرطومی یونجه
سرخرطومی برگ یونجه یکی از مهمترین آفات یونجه در ایران و جهان می باشد. بیشترین خسارت این آفت به علت تغذیه لاروهای آن از برگ و جوانه های انتهایی یونجه است. حشرات کامل نیز از برگ و ساقه یونجه تغذیه می کنند ولی خسارت عمده توسط لاروهای سن ۳ و ۴ می باشد و مزارع شدیداً آلوده از دور به نظر سفید می رسد. اگر جمعیت لاروهای سنین مختلف از ۵۰ عدد …
ادامه مطلب

اقدامات لازم در مرحله سایز گرفتن و رسیدن خرما

اقدامات لازم در مرحله سایز گرفتن و رسیدن خرما
طعم و کیفیت میوه خرما از پارامترهای مهم و تأثیرگذار بر قیمت نهایی محصول است. در این نوشته قصد داریم به برخی از اقدامات مهم در مرحله سایز گرفتن و رسیدن خرما بپردازیم.  آبیاری: آبیاری باید مدیریت شده باشد، کم آبی باعث ریزش خارک و چروک شدن رطب ها می شود و آبیاری زیاد طعم و کیفیت رو پایین می آورد. آبیاری باید عمیق و با فاصله مناسب انجام شود. …
ادامه مطلب

دلایل سیاه شدن مغز گردو

دلایل سیاه شدن مغز گردو
چرا مغز گردو تیره می‌شود؟ قیمت مغز گردو به شدت به رنگ آن بستگی دارد. بنابراین، باید بدانید که چرا مغز تیره می‌شود، چگونه از آن جلوگیری کنید و چگونه آن را سفید کنید. مغز گردوی جوان و تازه پاره شده رنگ روشنی دارد، پس از چند روز ماندن، مغز کمی تیره می‌شود. این یک فرآیند طبیعی و عادی است. پس از خشک شدن، مغز رنگ دائمی خود را به …
ادامه مطلب

بیماری‌های رایج و خطرناک کشت تابستانه

بیماری‌های رایج و خطرناک کشت تابستانه
در فصل بهار و تابستان به دلیل شرایط خاص آب و هوایی و همینطور تعدد کشت در یک منطقه دامنه وسیعی از بیماریهای گیاهی می توانند شایع شوند. در ادامه به برخی از رایجترین بیماریهای گیاهی در این فصل، علایم، شرایط مساعد شیوع بیمای و ... پرداخته شده است:  سفیدک پودری میزبان‌ها: انگور، سیب، خیار، کدو، گوجه‌فرنگی، گندم و ... علائم: لکه‌های سفید پودری روی برگ‌ها و ساقه‌ها شرایط مساعد: …
ادامه مطلب

نماتدها؛ قاتلان خاموش 

نماتدها؛ قاتلان خاموش 
نماتدها قاتلان خاموش  نماتدها کرمهای میکروسکوپی هستند که به صورت نامرئی در خاک زندگی می کنند و از ریشه گیاهان تغذیه می نمایند. این آفات میتوانند تا 60% کاهش محصول را باعث شوند!   علائم هشدار حمله نماتد: این علایم در ابتدا بصورت موضعی مشاهده می شود و در ادامه با انتشار نماتد از طریق خاک مرطوب می تواند بطور کامل همه گیاهان میزبان را درگیر کند.   ✅در بخش هوایی: …
ادامه مطلب

دلایل ریزش گل و میوه فلفل دلمه ای

دلایل ریزش گل و میوه فلفل دلمه ای
در کشت و کار گلخانه مهمترین عامل تأمین درآمد و جبران هزینه های بالای تولید وجود تعداد کافی گل و تضمین تبدیل شدن آن به میوه های باکیفیت است. اما گاهی اوقات و به دلایل مختلفی بوته دچار ریزش گل و میوه می شود. در ادامه به بررسی این دلایل و ارائه راهکارهایی جهت کاهش این خسارت می پردازیم. دلایل متعددی وجود دارد که منجر به پیدایش این عارضه در کشت …
ادامه مطلب

مدیریت ورس یا خوابیدگی در غلات

مدیریت ورس یا خوابیدگی در غلات
مدیریت ورس یا خوابیدگی در غلات ورس یا خوابیدگی غلات به وضعیتی گفته می‌شود که ساقه گیاهان گندم، برنج، جو و سایر غلات به دلیل عدم توانایی تحمل وزن خوشه‌ها و یا عوامل محیطی خم شده و روی زمین می‌افتند. این پدیده به ویژه در مراحل پایانی رشد غلات و با افزایش وزن دانه‌ها رخ می‌دهد. دلایل خوابیدگی غلات متنوع هستند و شامل عوامل محیطی، تغذیه، تراکم و نوع رقم هستند. عوامل موثر بر ورس …
ادامه مطلب

 بیماری اسکب انار (لکه سیاه یا چوبک انار) و روش‌های پیشگیری و کنترل آن

 بیماری اسکب انار (لکه سیاه یا چوبک انار) و روش‌های پیشگیری و کنترل آن
بیماری اسکب انار یکی از مهم‌ترین بیماری‌های قارچی درختان انار به‌ویژه در مناطق مرطوب و دارای بارندگی در فصل رشد می‌باشد. در سال جدید موارد زیادی از ابتلای میوه های انار به این بیماری به ویژه در استان گلستان ارائه شده است. در ادامه مطلب به بررسی این بیماری و روش های کنترل آن میپردازیم. عامل بیماری قارچی به نام Elsinoë punicae است که باعث ایجاد لکه‌های سیاه، ترک‌خورده و …
ادامه مطلب

هیومیک اسید و نقش آن در کشاورزی

هیومیک اسید و نقش آن در کشاورزی
در این ویدئو نحوه تشکیل هوموس و تبدیل آن به هیومیک اسید، نقش هیومیک اسید در گیاه و خاک، نحوه تاثیر هیومیک اسید بر تغذیه گیاه و مزایای مصرف هیومیک اسید در خاک به صورت تصویری ارائه شده است.
ادامه مطلب

اهمیت مصرف کودهای آلی در رفع محدودیت پتانسیل تولید در کشاورزی

اهمیت مصرف کودهای آلی در رفع محدودیت پتانسیل تولید در کشاورزی
اهمیت مصرف کودهای آلی در رفع محدودیت پتانسیل تولید در کشاورزی در تغذیه گیاه قانونی وجود دارد به نام قانون لیبیگ یا بشکه یا حداقل؛ طبق این قانون از بین عاملهای مهمی که در رشد و تغذیه گیاه نقش دارند عاملی که بیشترین محدودیت را در رشد دارد تعیین کننده میزان عملکرد محصول (پتانسیل تولید) خواهد بود. عوامل محدود کننده رشد می تواند شامل مواد غذایی، آب و رطوبت، دما، …
ادامه مطلب

نوشته های اخیر

دسته بندی ها