Clicky

دفتر فروش: اصفهان-خیابان رودکی
​​​​​​​تلفن: 3-03137866682

​​​​​​​کارخانه:یزد- شهرک صنعتی مهریز
تلفن: 03532553376

​تأثیر مصرف سولفاسید 30 در کنترل و پیشگیری از بیماری اسکب در سیب زمینی

​تأثیر مصرف سولفاسید 30 در کنترل و پیشگیری از بیماری اسکب در سیب زمینی
  اسکب بیماری باکتریایی است که توسط باکتری Streptomyces scabies ایجاد شده و از  طریق آب، خاک، بذرو ادوات آلوده منتقل می شود. عامل این بیماری در خاک آلوده سالها باقی مانده و از بین نمی رود. گروه وسیعی از محصولات ریشه ای ازجمله سیب زمینی، چغندر، شلغم، هویج و ... میزبان این بیماری هستند. این بیماری در اندام هوایی بوته علایمی ندارد اما در ریشه به صورت لکه های برجسته و …
ادامه مطلب

14 مزیت کاربردی کود مایع سولفاسید 30پلاس در خاکهای کشاورزی ایران

14 مزیت کاربردی کود مایع سولفاسید 30پلاس در خاکهای کشاورزی ایران
بیش از 90% مناطق کشور از نظر اقلیمی در زون خشک و نیمه خشک طبقه بندی می شوند. از خصوصیات بارز خاکهای توسعه یافته در مناطق خشک و نیمه خشک می توان به درصد بالای آهک، غلظت بالای املاح از جمله سدیم، کلر و ... و به طور کلی پ-هاش بالا و قلیائیت این خاکها اشاره کرد. تمامی این خصوصیات برای تولید محصولات کشاورزی محدودیت هایی ایجاد می کند که …
ادامه مطلب

بیماری اسکب و روش های کنترل و درمان آن

بیماری اسکب و روش های کنترل و درمان آن
بیماری اسکب در سیب زمینی   سیب زمینی (Solanum tuberosum) سومین ماده غذایی پرمصرف در جهان پس از گندم و برنج است. اسکب سیب زمینی یک بیماری مهم باکتریایی است که توسط گونه های استرپتومایسس ایجاد می شود که عمدتاً غده ها را تحت تأثیر قرار می دهد و باعث ایجاد ضایعات نکروزه با بافت چوب پنبه ای می شود که ممکن است از سطوح سطحی تا گسترده تر با رنگ …
ادامه مطلب

بیماری پیچ خوردگی برگ هلو یا لب شتری هلو

بیماری پیچ خوردگی برگ هلو یا لب شتری هلو
معرفی بیماری پیچ خوردگی برگ هلو یا لب شتری هلو لب شتری یا پیچ خوردگی برگ هلو و شلیل یکی از شایع ترین بیماری هایی است که در باغ های بدون سمپاشی و حیاط خانه ها در فصل بهار سرد و مرطوب با آن مواجه می شود. این بیماری می تواند باعث اعوجاج شکوفه ها، برگ ها، میوه ها و شاخساره های گیاه شود. در برخی از سال ها، این …
ادامه مطلب

شته: اهمیت شناسایی و نحوه مدیریت و کنترل آنها

شته: اهمیت شناسایی و نحوه مدیریت و کنترل آنها
  چرخه زندگی شته شته ها گروه وسیعی از حشرات کوچک نرم تن هستند که طول بدن آنها گاه به 6 میلیمتر می رسد. در طول عمر متوسط ​​یک ماهه، شته ها می توانند 40 تا 85 فرزند تولید کنند. برخی از شته ها بال دارند، برخی زرد، سبز، قرمز، خاکستری، قهوه ای و سیاه هستند.   خسارت شته اکثر گیاهان بویژه گیاهان دارای بافت نرم، تازه و آبدار میزبان …
ادامه مطلب

سرخرطومی یونجه

سرخرطومی یونجه
سرخرطومی برگ یونجه یکی از مهمترین آفات یونجه در ایران و جهان می باشد. بیشترین خسارت این آفت به علت تغذیه لاروهای آن از برگ و جوانه های انتهایی یونجه است. حشرات کامل نیز از برگ و ساقه یونجه تغذیه می کنند ولی خسارت عمده توسط لاروهای سن ۳ و ۴ می باشد و مزارع شدیداً آلوده از دور به نظر سفید می رسد. اگر جمعیت لاروهای سنین مختلف از ۵۰ عدد …
ادامه مطلب

بیماری شانکر باکتریایی درختان میوه

بیماری شانکر باکتریایی درختان میوه
اهمیت و پراکنش  بیماری شانکر باکتریایی یا گموز روی انواع درختان میوه در تمام نقاط دنیا پراکنده است. میزبانهای مهم این بیماری شامل بادام، زردآلو، هلو، گیلاس، انواع آلو، گوجه، سیب و گلابی هستند. باکتری های عامل بیماری علاوه بر میزبانهای فوق روی انواع درختان میوه، گیاهان زراعی و علف های هرز به صورت اپی فیت و یا بیماری زا وجود دارند. این بیماری در مناطق خنک با زمستانهای نسبتاً …
ادامه مطلب

بیماری زنگ زرد گندم

بیماری زنگ زرد گندم
بیماری زنگ زرد گندم زنگ زرد (زنگ نواری، زنگ پوشینه یا زنگ خطی) یکی از بیماریهای مهم گندم و جو است و تاحدی می تواند سایر گیاهان گرامینه را نیز آلوده سازد. عامل این بیماری قارچی بازیدیومیست به نام علمی Puccinia striiformis f.sp. tritici است. علایم بیماری بارزترین نشانه بیماری وجود جوشهای زرد تا قهوه ای روی برگ گندم است. این جوشها ابتدا روی سطح بالایی برگهای جوان به صورت …
ادامه مطلب

نکات اصلی در اجرای هرس باردهی درختان میوه مختلف

نکات اصلی در اجرای هرس باردهی درختان میوه مختلف
هرس یعنی قطع کامل یا جزیی از قسمتهای مختلف درخت (شاخه، جوانه، پوست، ریشه، برگ، گل و میوه) که با هدف تربیت و تحت تأثیر قرار دادن رشد و باروری گیاه می باشد. مزایای هرس می توان به این موارد اشاره نمود: افزایش اندازه و کیفیت میوه، تحریک نمو جوانه گل در تاج درخت حذف شاخه های خشک، مزاحم و بیمار جهت حفظ و تأمین سلامتی گیاه، کاهش سال آوری، …
ادامه مطلب

سرمازدگی بهاره در محصولات زراعی و باغی، دماهای سرمازدگی، خطرات و راه های کاهش خسارت

سرمازدگی بهاره در محصولات زراعی و باغی، دماهای سرمازدگی، خطرات و راه های کاهش خسارت
  سرمازدگی یکی از مهمترین عوامل خسارت زا در تولید محصولات کشاورزی در کشور بوده و صدمات جبران ناپذیری را به چرخه تولید و اقتصاد کشاورزی وارد میکند. پهنه وسیعی از حاصلخیزترین مناطق تولیدی کشور در معرض این تهدید جدی قرار دارند بر اساس آمار و اطلاعات منتشر شده زبانهای ناشی از سرمازدگی به محصولات کشاورزی در کشور قابل توجه است. با وجود تلاشهای زیادی که برای کاهش خسارتهای ناشی …
ادامه مطلب