Clicky

دفتر فروش: اصفهان-خیابان رودکی
​​​​​​​تلفن: 3-03137866682

​​​​​​​کارخانه:یزد- شهرک صنعتی مهریز
تلفن: 03532553376

سیاه شدن پسته (دلایل و راهکارها)

سیاه شدن پسته (دلایل و راهکارها)
سیاه یا کشمشی شدن پسته یکی از مهمترین عارضه هایی که باغات پسته با آن روبرو هستند سیاه شدن پسته یا به اصطلاح عامیانه کشمشی شدن آن است. این عارضه در مراحل مختلف رشد و به دلیل عوامل مختلف محیطی، غذایی، آفات و بیماری رخ می دهد. در این مطلب دلایل عمده بروز این عارضه و راهکارهایی جهت کنترل و پیشگیری از آن ارائه شده است. تلقیح نامناسب تلقیح نامناسب …
ادامه مطلب

نقش عنصر بور در تغذیه گیاه

نقش عنصر بور در تغذیه گیاه
بور عنصر بور با علامت شیمیایی (B)، از گروه عناصر ریزمغذی است و نیاز گیاه به آن بسیار کم بوده و فاصله حد بهینه و مسمومیت آن بسیار کوچک است، بنابراین در مصرف این کود باید بسیار دقت نمود. بور به فرم بورات (آنیون اسید بوریک H3BO3) برای گیاه قابل دسترس است. وظایف اگرچه نیاز گیاهان به بور اندک است، اما این عنصر نقش بسیار پررنگی در بسیاری از فعالیتهای حیاتی گیاه …
ادامه مطلب

پسیل گلابی

پسیل گلابی
پسیل گلابی پسیل گلابی(Cacopsylla pyricola) که با نامهای شیره و عسلک گلابی نیز شناخته می شود یکی از آفات کلیدی و خسارت زای مهم در درختان گلابی است. این آفت از گروه آفات مکنده است، پوره ها و حشره کامل این آفت با فرو بردن خرطوم خود به داخل بافت گیاه از شیره آن تغذیه می کنند و اضافی آن را به صورت مایعی چسبناک به نام عسلک دفع می …
ادامه مطلب

نقش کود نیتروکالیکس در افزایش عملکرد کیفی و کمی پیاز

نقش کود نیتروکالیکس در افزایش عملکرد کیفی و کمی پیاز
آشنایی با محصول پیاز               پیاز محصول با ارزشی است و میزان عملکرد آن و کیفیت محصول از نظر اقتصادی بسیار مهم است. بزرگترین کشورهای تولید کننده پیاز عبارتند از چین، هند، ایالات متحده، ژاپن، شوروی سابق و اسپانیا. کیفیت محصول شامل اندازه، ظاهر، حساسیت در برابر خسارت قارچ­های ثانویه و انبارمانی آن می ­باشد. عوامل زیادی شامل مدیریت تغذیه، آفات و شرایط اقلیمی …
ادامه مطلب

آشنایی با کرم گلوگاه انار و روشهای مبارزه با آن

آشنایی با کرم گلوگاه انار و روشهای مبارزه با آن
انار انار میوه بومی کشور است و کشت آن نیز در برخی نقاط جهان از جمله ایران، افغانستان، پاکستان، امریکا، اسرائیل، هند، عراق و ترکیه رایج است، به همین خاطر جزو مرغوب‌ترین میوه‌های جهان و ۱۰ میوه برتر جهان است. در ایران سطح کشت عمده انار مربوط به استان های مرکزی، فارس، یزد، سمنان، مازندران و اصفهان است. ایران با تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن اَنار، بزرگ‌ترین تولیدکننده اَنار در دنیا بوده و هندوستان دومین …
ادامه مطلب

تنش گرمایی در گیاهان

تنش گرمایی در گیاهان
تنش گرمایی در گیاهان تنش گرما اغلب به عنوان افزایش دما به بالاتر از یک حد آستانه و برای یک دوره زمانی مشخص که خسارت غیرقابل برگشت به رشد و نمو گیاه وارد کند تعریف می گردد. تنش های محیطی از مهمترین عوامل محدودکننده رشد و نمو و تولید بهینه گیاه در نقاط مختلف جهان می باشد. در میان عاملهای مختلف محیطی، دمای بالا یکی از جدیترین تنش های گزارش …
ادامه مطلب

هیومیک اسید و نقش آن در کشاورزی

هیومیک اسید و نقش آن در کشاورزی
در این ویدئو نحوه تشکیل هوموس و تبدیل آن به هیومیک اسید، نقش هیومیک اسید در گیاه و خاک، نحوه تاثیر هیومیک اسید بر تغذیه گیاه و مزایای مصرف هیومیک اسید در خاک به صورت تصویری ارائه شده است.
ادامه مطلب

تأثیر شوری خاک بر گیاه و آستانه تحمل گیاهان مختلف به شوری

تأثیر شوری خاک بر گیاه و آستانه تحمل گیاهان مختلف به شوری
تأثیر شوری خاک بر گیاه و آستانه تحمل گیاهان مختلف به شوری     زمانیکه نمکهای محلولتر از کربنات کلسیم و گچ در سطح خاکی ظاهر می شوند که رشد گیاه و عملکرد اکثر محصولات را تحت تأثیر خود قرار می دهند خاک شور است. هدایت الکتریکی اکثر این خاکها بیش از 4dS/m یا 4ohms/cm است. حضور نمک در خاک جذب عناصر غذایی توسط گیاه و فعالیت میکروبیولوژیکی در خاک را تحت …
ادامه مطلب

روش های کاهش خسارت سرمازدگی

روش های کاهش خسارت سرمازدگی
برای کاهش خسارت سرمازدگی در باغات توصیه های کاربردی زیر ارائه می شود: استفاده از کودهای ضدسرمازدگی در باغات استفاده از کودهای حاوی پتاسیم بیشتر و ازت کمتر برای غلیظتر شدن شیره سلولی و کاهش حساسیت به سرما ایجاد پوشش (کاه، پلاستیک، مالچ و ... ) در باغات برای کاهش اتلاف حرارت از سطح خاک استفاده از ماشین های مولد باد در باغات برای جایگزین کردن لایه هوای سرد سطحی …
ادامه مطلب

ترکیبات هیومیکی و تأثیر آنها بر روی حاصلخیزی خاک

ترکیبات هیومیکی و تأثیر آنها بر روی حاصلخیزی خاک
  مواد هیومیکی حاوی رنج گسترده و متنوعی از ترکیبات مولکولی هستند. برخی از این ترکیبات شامل پلی­ ساکاریدها، اسیدهای چرب، پلی­ پپتیدها، لیگنین، استرها، فنول­ها، اترها، کربونیل ­ها، کوئینن ها، لیپیدها، پراکسیدازها، ترکیبات مختلف بنزن، استال، کتال و لاکتول، ترکیبات حلقوی فوران و ترکیبات آلیفاتیک (زنجیره کربنی) می ­باشد.هیوماتها ماده آلی هستند که هوموس (بخش آلی اصلی خاک) را تشکیل می دهند.   هیومات­ها نمک­های فلزی هیومیک و فولویک …
ادامه مطلب