اهمیت محلولپاشی فروت سِت در باغات
یکی از مهمترین مراحلی که گیاه و به ویژه درختان میوه به عناصر ریزمغذی نیاز دارد مرحله قبل از گُلدهی، برای تبدیل گُل به میوه است، در این مرحله وجود میزان کافی عناصری همچون روی و بور نقش مهمی در تشکیل لوله گرده و تلقیح موفق گُل خواهد داشت.
در درختان میوه در مرحله تورم جوانه ها (اواخر زمستان تا اوایل بهار) به دلیل پایین بودن دمای خاک، کُندی جریان شیره آوندی و نبود برگ، جذب و انتقال عناصر غذایی به جوانه زایشی به خوبی انجام نمی شود. در این مرحله محلولپاشی درختان میوه با پلنت گارد 10-6-7 نقش مهمی در افزایش ضریب تبدیل گُل به میوه و کاهش سال آوری خواهد داشت.
از سوی دیگر بعد از مرحله برداشت، گیاه بخش قابل توجهی از انرژی و عناصر خود را برای تولید از دست داده و در صورتیکه تقویت نشود جوانه های زایشی سال بعد خود را از دست داده و اصطلاحا دچار سال آوری می شود، استفاده از پلنت گارد 10-6-7 بعد از مرحله برداشت علاوه بر رفع مشکل سال آوری، به واسطه داشتن فسفر موجب افزایش تعداد گُل و بواسطه داشتن پتاسیم موجب افزایش مقاومت جوانه های گُل به سرمای زمستانه و بهاره می گردد.
زمان تورم جوانه ها در درختان مختلف متفاوت است، برای مثال در درختان انار زمان حنایی شدن، در هسته دارها مرحله دم زنبوری شدن، در پسته شروع بازشدن جوانه ها و در دانه دارها نوک صورتی شدن زمان محلولپاشی فروت ست است.