Clicky

دفتر فروش: اصفهان-چهارباغ بالا
​​​​​​​تلفن: 03136269500

​​​​​​​کارخانه:یزد- شهرک صنعتی مهریز
تلفن: 03532553376

اختلاف لئوناردیت و هیومیک اسید چیست؟

اختلاف لئوناردیت و هیومیک اسید چیست؟
یکی از عمده سوالات پیرامون دو ترکیب آلی لئوناردیت (پارسی لئون اس) و هیومیک اسید (پارسی لئون پی 40) اختلاف این دو ترکیب و نحوه مصرف آنهاست.  لئوناردیت ترکیبی است به جا مانده از بقایای گیاهان و جانورانی که میلیونها سال پیش در تالابهای کم عمق می زیسته اند و تحت تأثیر واکنش های میکروبیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی قرار گرفته و در حال حاضر بصورت ذرات قهوه ای تا سیاه …
ادامه مطلب

یخ آب زمستانه؛ اهمیت و روش صحیح اجرا

یخ آب زمستانه؛ اهمیت و روش صحیح اجرا
هر سال در کشاورزی و باغات برای مبارزه با آفات و بیماری های گیاهی سموم شیمیایی زیادی استفاده می شود که این سموم باعث آلوده کردن محیط زیست، تحمیل هزینه به کشاورز و باغدار، اثرات زیانبار بر سلامت مصرف کننده، مقاومت آفات به سموم و ... می شود، بنابراین استفاده از روشهایی برای کنترل جمعیت آفات که کم هزینه و موثر باشد بسیار ضروری است. یخ آب زمستانه یکی از …
ادامه مطلب

لئوناردیت چیست؟ نقش لئوناردیت به عنوان یک ترکیب آلی در کشاورزی

لئوناردیت چیست؟ نقش لئوناردیت به عنوان یک ترکیب آلی در کشاورزی
امروزه کشاورزان سنتی و ارگانیک هر دو به دنبال یافتن راه ­حلی برای افزایش بازده و عملکرد محصول خود هستند. راه­ حلی که به دور از مشکلات زیست محیطی برای جوامع امروزی باشد. ترکیبات هیومیکی را می­توان به عنوان این راه­ حل ارائه کرد، زیرا استفاده از آن­ها موجب افزایش عملکرد محصول بدون اثرات مخرب بر کیفیت خاک می ­شود. این ترکیبات آلی از رسوبات پوسته زمین و معادن ذغال …
ادامه مطلب

بیماری های ویروسی فلفل دلمه: ویروس موزائیک یونجه

بیماری های ویروسی فلفل دلمه: ویروس موزائیک یونجه
نام ویروس: موزائیک یونجه نام علمی:  Alfalfa Mosaic Virus اختصار: AMV علایم: شامل موزاییک برگ، تغییر رنگ برگ، پیچ خوردگی یا تغییر شکل برگ و رشد غیر طبیعی برگ های جدید است. ممکن است رشد گیاهان آلوده متوقف شود. معمولا علائم AMV طی چند هفته پس از کاشت نشای فلفل در مزرعه در بالای گیاه ظاهر می شود، اما علائم ممکن است در هر قسمت از گیاه و در هر …
ادامه مطلب

چالکود باغات: ضرورت و نحوه اجرا

چالکود باغات: ضرورت و نحوه اجرا
  یکی از راه کارهای مدیریتی در باغات احداث شده در خاکهای آهکی (خاکهای دارای >15% کربنات کلسیم) استفاده از کودهای کشاورزی و مورد نیاز گیاه درون چالکود است. فلسفه استفاده از چالکود به واکنش برخی عناصر غذایی از جمله فسفر و عناصر ریزمغذی با کربنات کلسیم موجود در خاک بر می گردد. طی این واکنش ها عناصر غذایی در خاک به صورت بلوکه درآمده و از دسترس گیاه خارج می …
ادامه مطلب

بیماری های ویروسی فلفل دلمه: ویروس موزائیک خیار

بیماری های ویروسی فلفل دلمه: ویروس موزائیک خیار
با توجه به شیوع و گستردگی ویروس در کشتهای مختلف گلخانه ای در تیم فنی پارس کیمیا کشت برآن شدیم تا اطلاعات مربوط به بیماریهای ویروسی را در هر محصول تهیه و روشهای کاهش خسارت را بصورت خلاصه و مفید خدمتتان قرار دهیم. نام ویروس: موزائیک خیار نام علمی: cucumber mosaic virus اختصار: CMV     علایم: در برگها بسته به نوع نژاد ویروس (خفیف یا شدید) علایمی از موزاییک …
ادامه مطلب

ضرورت مدیریت شرایط محیطی در گلخانه ها در فصل پاییز و زمستان

ضرورت مدیریت شرایط محیطی در گلخانه ها در فصل پاییز و زمستان
خیلی از مواقع تو گلخونه ها پیش میاد که تغذیه گیاه خوبه، اثری از آفت و بیماری نیست اما بار محصول خوب نیست یا علایم کمبود نشون میده یا بدشکل شده و عادی نیست. اگر به کارشناس غیرمجرب و غیرمنصف مراجعه کنید ممکنه یه لیست از کودها و سموم مختلف براتون بنویسن و ایراد رو بذارن پای کیفیت کودهای قبلی، بذر و رقم و هزارتا چیز دیگه، اما وقتی کارشناس کارشناس …
ادامه مطلب

مدیریت بیماری بوته میری خیار

مدیریت بیماری بوته میری خیار
بوته میری خیار (damping off) بیماری قارچی و یکی از بیماریهای شایع گلخانه ای هست که اغلب توسط قارچهای خاکزی از جمله پیتیوم ،فیتوفترا و رایزوکتونیا ایجاد می شود. بوته میری اغلب در خاک های با رطوبت بالا که بافتی فشرده و زهکشی ضعیف دارند اتفاق می افتد. این بیماری بر بسیاری از گیاهان جالیزی دیگر نیز اثر گذاشته و بهترین راه برای این بیماری کنترل و پیشگیری است. این بیماری بر …
ادامه مطلب

سرمازدگی انگور و راه های کاهش خسارت سرما

سرمازدگی انگور و راه های کاهش خسارت سرما
سرمازدگی در تاکستانها ممکن است سرمازدگی پاییزه، زمستانه و بهاره باشد. شدت خسارت در این نوع سرمازدگی ها بستگی به شرایط فیزیولوژیکی تاک، مرحله فنولوژیک رشد و شدت سرما دارد. سرمای زودرس پاییزه در تاکستان بشدت خسارت زا است. این نوع سرما معمولا قبل یا پس از برداشت انگور در آبان ماه اتفاق می افتد و سبب خشک شدن برگها و سرشاخه های سبز می شود. سرمازدگی پاییزه علاوه بر …
ادامه مطلب

نوشته های اخیر

دسته بندی ها