Clicky

دفتر فروش: اصفهان-خیابان رودکی
​​​​​​​تلفن: 3-03137866682

​​​​​​​کارخانه:یزد- شهرک صنعتی مهریز
تلفن: 03532553376

اصلاح خصوصیات خاک بخش دوم: اصلاح خاکهای شور

اصلاح خصوصیات خاک بخش دوم: اصلاح خاکهای شور
  خاکهای شور یکی دیگر از مشکلات کشاورزی بویژه در مناطق خشک و نیمه خشک، مشکل شوری آب و خاک است. شوری یعنی افزایش غلظت نمکهای محلول در ناحیه فعالیت ریشه به بیش از اندازه قابل تحمل گیاه. شوری مفهومی وابسته به گیاه است به این معنی که میزان شوری قابل تحمل در گیاهان مختلف متفاوت و به نوع گیاه وابسته است. یعنی ممکن است خاک و یا آبی برای …
ادامه مطلب

اصلاح خصوصیات خاک بخش اول: اصلاح خاکهای سدیمی

اصلاح خصوصیات خاک بخش اول: اصلاح خاکهای سدیمی
  اصلاح خاک اصلاح خاک کشاورزی فرآیندی است که خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک به روشهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی تغییر داده می شود تا برای کاربرد کشاورزی مناسبتر شود. بهترین زمان اصلاح خاک ها فصل پاییز و زمستان است، زیرا در این دو فصل درختان خوابند و احتمال آسیب به آنها در زمان اصلاح خاک حداقل می شود و نبود پوشش گیاهی بر سطح خاک عملیات اصلاح را آسانتر …
ادامه مطلب

14 حشره مفید در کنترل بیولوژیک آفات کشاورزی

14 حشره مفید در کنترل بیولوژیک آفات کشاورزی
بحث تولید محصولات کشاورزی در شرایط امروزی کاری است پرفراز و نشیب؛ پای درد دل کشاورز و تولید کننده که باشی مشکلات و دشواریها یکی یکی نمایان می شوند. گاهی شرایط جوی همراه نیست، گاهی شرایط آب و خاک نامناسب است، گاهی وضعیت بازار خرید و فروش نامساعد، گاهی کیفیت برخی سموم و نهاده ها پایین است و اثرگذار نیست، گاهی کیفیت برخی نهاده ها نامناسب است و گاهی قیمتهای …
ادامه مطلب

14 مزیت کاربردی کود مایع سولفاسید 30پلاس در خاکهای کشاورزی ایران

14 مزیت کاربردی کود مایع سولفاسید 30پلاس در خاکهای کشاورزی ایران
بیش از 90% مناطق کشور از نظر اقلیمی در زون خشک و نیمه خشک طبقه بندی می شوند. از خصوصیات بارز خاکهای توسعه یافته در مناطق خشک و نیمه خشک می توان به درصد بالای آهک، غلظت بالای املاح از جمله سدیم، کلر و ... و به طور کلی پ-هاش بالا و قلیائیت این خاکها اشاره کرد. تمامی این خصوصیات برای تولید محصولات کشاورزی محدودیت هایی ایجاد می کند که …
ادامه مطلب

بافت خاک و اهمیت آن در کشاورزی

بافت خاک و اهمیت آن در کشاورزی
تو هر کاری و تو هر زمینه ای یه نکته کلیدی وجود داره و اون هم اینه که وقتی بهترین نتیجه رو می خوای باید محیط خواسته ات رو هم به بهترین حالت بشناسی. تو بخش کشاورزی هم همینطوره وقتی تصمیم بگیری بهترین نتیجه رو بدست بیاری باید شناخت کافی از بخش های مختلف کشاورزی داشته باشی. خاک به عنوان بستر عمده کشاورزی و رشد گیاه یکی از مهمترین پارامترهایی …
ادامه مطلب

تأثیر مصرف کود پارسی میکس 0-42-11 (اسید فسفریک) بر افزایش گل، کیفیت محصول و افزایش عملکرد محصول

تأثیر مصرف کود پارسی میکس 0-42-11 (اسید فسفریک) بر افزایش گل، کیفیت محصول و افزایش عملکرد محصول
   در طی سالها فعالیت شرکت پارس کیمیا کشت همیشه گزارشات مثبت معنی داری از مصرف کود پارسی میکس 0-42-11 (با نامهای قدیمی پی کاسید، رویاسید و ...) در محصولات مختلف کشاورزی از جمله پیاز، سیب زمینی، صیفیجات و ... ارائه شده است. به دنبال گله یکی از کشاورزان فنی و پیشرو منطقه اصفهان از باردهی زیاد بوته بادمجان بعد از مصرف این ترکیب و مقایسه آن با ترکیبات مشابه خارجی، برآن …
ادامه مطلب

سیاه شدن پسته (دلایل و راهکارها)

سیاه شدن پسته (دلایل و راهکارها)
سیاه یا کشمشی شدن پسته یکی از مهمترین عارضه هایی که باغات پسته با آن روبرو هستند سیاه شدن پسته یا به اصطلاح عامیانه کشمشی شدن آن است. این عارضه در مراحل مختلف رشد و به دلیل عوامل مختلف محیطی، غذایی، آفات و بیماری رخ می دهد. در این مطلب دلایل عمده بروز این عارضه و راهکارهایی جهت کنترل و پیشگیری از آن ارائه شده است. تلقیح نامناسب تلقیح نامناسب …
ادامه مطلب

نقش عنصر بور در تغذیه گیاه

نقش عنصر بور در تغذیه گیاه
بور عنصر بور با علامت شیمیایی (B)، از گروه عناصر ریزمغذی است و نیاز گیاه به آن بسیار کم بوده و فاصله حد بهینه و مسمومیت آن بسیار کوچک است، بنابراین در مصرف این کود باید بسیار دقت نمود. بور به فرم بورات (آنیون اسید بوریک H3BO3) برای گیاه قابل دسترس است. وظایف اگرچه نیاز گیاهان به بور اندک است، اما این عنصر نقش بسیار پررنگی در بسیاری از فعالیتهای حیاتی گیاه …
ادامه مطلب

پسیل گلابی

پسیل گلابی
پسیل گلابی پسیل گلابی(Cacopsylla pyricola) که با نامهای شیره و عسلک گلابی نیز شناخته می شود یکی از آفات کلیدی و خسارت زای مهم در درختان گلابی است. این آفت از گروه آفات مکنده است، پوره ها و حشره کامل این آفت با فرو بردن خرطوم خود به داخل بافت گیاه از شیره آن تغذیه می کنند و اضافی آن را به صورت مایعی چسبناک به نام عسلک دفع می …
ادامه مطلب