Clicky

دفتر فروش: اصفهان-چهارباغ بالا
​​​​​​​تلفن: 03136269500

​​​​​​​کارخانه:یزد- شهرک صنعتی مهریز
تلفن: 03532553376

تنش گرمایی در گیاهان

تنش گرمایی در گیاهان
تنش گرمایی در گیاهان تنش گرما اغلب به عنوان افزایش دما به بالاتر از یک حد آستانه و برای یک دوره زمانی مشخص که خسارت غیرقابل برگشت به رشد و نمو گیاه وارد کند تعریف می گردد. تنش های محیطی از مهمترین عوامل محدودکننده رشد و نمو و تولید بهینه گیاه در نقاط مختلف جهان می باشد. در میان عاملهای مختلف محیطی، دمای بالا یکی از جدیترین تنش های گزارش …
ادامه مطلب

14 مزیت کاربردی کود مایع سولفاسید 30پلاس در خاکهای کشاورزی ایران

14 مزیت کاربردی کود مایع سولفاسید 30پلاس در خاکهای کشاورزی ایران
بیش از 90% مناطق کشور از نظر اقلیمی در زون خشک و نیمه خشک طبقه بندی می شوند. از خصوصیات بارز خاکهای توسعه یافته در مناطق خشک و نیمه خشک می توان به درصد بالای آهک، غلظت بالای املاح از جمله سدیم، کلر و ... و به طور کلی پ-هاش بالا و قلیائیت این خاکها اشاره کرد. تمامی این خصوصیات برای تولید محصولات کشاورزی محدودیت هایی ایجاد می کند که …
ادامه مطلب

نماتد ریشه گرهی: علایم، کنترل و درمان

نماتد ریشه گرهی: علایم، کنترل و درمان
بیماری نماتد گیاهی نماتدهای پارازیت گیاهی، سالانه حدود صدها میلیارد دلار به محصولات کشاورزی مختلف در دنیا خسارت وارد می کنند، نماتدهای گوناگونی از جمله نماتدهای گرهی، غده، گال و ریشه گرهی با این بیماری در ارتباط هستند که در این میان نماتدهای ریشه گرهی یکی از مهمترین و اقتصادی ترین نماتدهای پارازیت گیاهی هستند. تقریباً همه گیاهانی که در جهان به عنوان منبع غذایی به شمار می روند به …
ادامه مطلب

ویروس روگوز قهوه ای گوجه فرنگی (ToBRFV)

ویروس روگوز قهوه ای گوجه فرنگی (ToBRFV)
ویروس چروکیدگی قهوه ای گوجه فرنگی ویروس چروکیدگی قهوه ای میوه گوجه فرنگی (Tomato brown rugose fruit virus, ToBRFV) از اعضای جنس توبامو ویروس (Tobamovirus) از مهمترین ترین ویروسهای خسارت زای گوجه فرنگی و فلفل است. این ویروس از طریق بذر و نشاهای آلوده گوجه فرنگی و فلفل انتقال و انتشار می یابد. گوجه فرنگی و فلفل میزبان های طبیعی ToBRFV می باشند. ویروس چروکیدگی قهوه ای میوه گوجه فرنگی …
ادامه مطلب

آفات مهم پنبه

آفات مهم پنبه
پنبه یکی از مهمترین و قدیمی ترین محصولاتی است که در ایران کشت می شود. این محصول هم مانند سایر محصولات کشاورزی از گزند آفات و عوامل بیماریزا دور نبوده و در صورت مدیریت ناصحیح هر ساله خسارت زیادی به کشاورز وارد می شود. نکته مهم دیگر در خصوص مدیریت عوامل خسارت زا هزینه بالای استفاده از سموم و حشره کشها و کارآیی پایین آنهاست. بنابراین توصیه می شود برای …
ادامه مطلب

اختلالات فیزیولوژیک در گوجه فرنگی

اختلالات فیزیولوژیک در گوجه فرنگی
اختلالات فیزیولوژیک در محصولات مختلف از جمله مواردی هستند که باعث تغییر در ظاهر میوه، کاهش بازارپسندی میوه و کیفیت میوه می شوند. عوامل مختلفی در بروز این اختلالات وجود داره از جمله تغییرات شرایط محیطی، تنش، اختلالات تغذیه ای، نوع رقم، عملیات آبیاری و عملیات داشت (هرس، تربیت و ...). در ادامه به بررسی این اختلالات، دلایل ظهور اختلال و راهکارهای کنترل و مدیریت آن ارائه شده، به طور …
ادامه مطلب

پوسیدگی فوزاریومی در خیار، علایم و روشهایی جهت کنترل و درمان

پوسیدگی فوزاریومی در خیار، علایم و روشهایی جهت کنترل و درمان
بیماری پوسیدگی فوزاریومی خیار یکی از بیماریهای مهم و محدودکننده در کشت خیار است که در ایران اولین بار در سال 1383-1384 در گلخانه های پیشوا و ورامین شناسایی و جدا شد. قارچ عامل این بیماری می تواند سایر محصولات جالیزی را نیز تحت تأثیر قرار داده و آلوده کند. عامل بیماری قارچ fusarium oxysporum به عنوان عامل بیماری پوسیدگی ریشه و ساقه در خیار شناخته می شود. این قارچ می …
ادامه مطلب

خسارت تگرگ در درختان میوه از جمله پسته و روشهای جبران خسارت

خسارت تگرگ در درختان میوه از جمله پسته و روشهای جبران خسارت
تگرگ یکی از مهمترین پدیده های جوی خسارت را برای محصولات کشاورزی و بخصوص درختان پسته است. با پیشرفت سیستمهای هواشناسی امکان پیش بینی بارش تگرگ وجود دارد. بنابراین با نصب سامانه های خنثی کننده ابرهای تگرگ زا میتوان تا حدود زیادی از بارش تگرگ در منطقه خاص جلوگیری نمود. اما چنانچه بارش تگرگ صورت گیرد ممکن است خسارت وارده موجب خشک شدن کامل درختان پسته شود. با بکارگیری توصیه …
ادامه مطلب

​تأثیر مصرف سولفاسید 30 در کنترل و پیشگیری از بیماری اسکب در سیب زمینی

​تأثیر مصرف سولفاسید 30 در کنترل و پیشگیری از بیماری اسکب در سیب زمینی
  اسکب بیماری باکتریایی است که توسط باکتری Streptomyces scabies ایجاد شده و از  طریق آب، خاک، بذرو ادوات آلوده منتقل می شود. عامل این بیماری در خاک آلوده سالها باقی مانده و از بین نمی رود. گروه وسیعی از محصولات ریشه ای ازجمله سیب زمینی، چغندر، شلغم، هویج و ... میزبان این بیماری هستند. این بیماری در اندام هوایی بوته علایمی ندارد اما در ریشه به صورت لکه های برجسته و …
ادامه مطلب

بیماری اسکب و روش های کنترل و درمان آن

بیماری اسکب و روش های کنترل و درمان آن
بیماری اسکب در سیب زمینی   سیب زمینی (Solanum tuberosum) سومین ماده غذایی پرمصرف در جهان پس از گندم و برنج است. اسکب سیب زمینی یک بیماری مهم باکتریایی است که توسط گونه های استرپتومایسس ایجاد می شود که عمدتاً غده ها را تحت تأثیر قرار می دهد و باعث ایجاد ضایعات نکروزه با بافت چوب پنبه ای می شود که ممکن است از سطوح سطحی تا گسترده تر با رنگ …
ادامه مطلب

نوشته های اخیر

دسته بندی ها