Clicky

دفتر فروش: اصفهان-چهارباغ بالا
​​​​​​​تلفن: 03136269500

​​​​​​​کارخانه:یزد- شهرک صنعتی مهریز
تلفن: 03532553376

تنش گرمایی در گیاهان

تنش گرمایی در گیاهان
تنش گرمایی در گیاهان تنش گرما اغلب به عنوان افزایش دما به بالاتر از یک حد آستانه و برای یک دوره زمانی مشخص که خسارت غیرقابل برگشت به رشد و نمو گیاه وارد کند تعریف می گردد. تنش های محیطی از مهمترین عوامل محدودکننده رشد و نمو و تولید بهینه گیاه در نقاط مختلف جهان می باشد. در میان عاملهای مختلف محیطی، دمای بالا یکی از جدیترین تنش های گزارش …
ادامه مطلب

14 مزیت کاربردی کود مایع سولفاسید 30پلاس در خاکهای کشاورزی ایران

14 مزیت کاربردی کود مایع سولفاسید 30پلاس در خاکهای کشاورزی ایران
بیش از 90% مناطق کشور از نظر اقلیمی در زون خشک و نیمه خشک طبقه بندی می شوند. از خصوصیات بارز خاکهای توسعه یافته در مناطق خشک و نیمه خشک می توان به درصد بالای آهک، غلظت بالای املاح از جمله سدیم، کلر و ... و به طور کلی پ-هاش بالا و قلیائیت این خاکها اشاره کرد. تمامی این خصوصیات برای تولید محصولات کشاورزی محدودیت هایی ایجاد می کند که …
ادامه مطلب

نماتد ریشه گرهی: علایم، کنترل و درمان

نماتد ریشه گرهی: علایم، کنترل و درمان
بیماری نماتد گیاهی نماتدهای پارازیت گیاهی، سالانه حدود صدها میلیارد دلار به محصولات کشاورزی مختلف در دنیا خسارت وارد می کنند، نماتدهای گوناگونی از جمله نماتدهای گرهی، غده، گال و ریشه گرهی با این بیماری در ارتباط هستند که در این میان نماتدهای ریشه گرهی یکی از مهمترین و اقتصادی ترین نماتدهای پارازیت گیاهی هستند. تقریباً همه گیاهانی که در جهان به عنوان منبع غذایی به شمار می روند به …
ادامه مطلب

آفات مهم پنبه

آفات مهم پنبه
پنبه یکی از مهمترین و قدیمی ترین محصولاتی است که در ایران کشت می شود. این محصول هم مانند سایر محصولات کشاورزی از گزند آفات و عوامل بیماریزا دور نبوده و در صورت مدیریت ناصحیح هر ساله خسارت زیادی به کشاورز وارد می شود. نکته مهم دیگر در خصوص مدیریت عوامل خسارت زا هزینه بالای استفاده از سموم و حشره کشها و کارآیی پایین آنهاست. بنابراین توصیه می شود برای …
ادامه مطلب

اختلالات فیزیولوژیک در گوجه فرنگی

اختلالات فیزیولوژیک در گوجه فرنگی
اختلالات فیزیولوژیک در محصولات مختلف از جمله مواردی هستند که باعث تغییر در ظاهر میوه، کاهش بازارپسندی میوه و کیفیت میوه می شوند. عوامل مختلفی در بروز این اختلالات وجود داره از جمله تغییرات شرایط محیطی، تنش، اختلالات تغذیه ای، نوع رقم، عملیات آبیاری و عملیات داشت (هرس، تربیت و ...). در ادامه به بررسی این اختلالات، دلایل ظهور اختلال و راهکارهای کنترل و مدیریت آن ارائه شده، به طور …
ادامه مطلب

خسارت تگرگ در درختان میوه از جمله پسته و روشهای جبران خسارت

خسارت تگرگ در درختان میوه از جمله پسته و روشهای جبران خسارت
تگرگ یکی از مهمترین پدیده های جوی خسارت را برای محصولات کشاورزی و بخصوص درختان پسته است. با پیشرفت سیستمهای هواشناسی امکان پیش بینی بارش تگرگ وجود دارد. بنابراین با نصب سامانه های خنثی کننده ابرهای تگرگ زا میتوان تا حدود زیادی از بارش تگرگ در منطقه خاص جلوگیری نمود. اما چنانچه بارش تگرگ صورت گیرد ممکن است خسارت وارده موجب خشک شدن کامل درختان پسته شود. با بکارگیری توصیه …
ادامه مطلب

بیماری اسکب و روش های کنترل و درمان آن

بیماری اسکب و روش های کنترل و درمان آن
بیماری اسکب در سیب زمینی   سیب زمینی (Solanum tuberosum) سومین ماده غذایی پرمصرف در جهان پس از گندم و برنج است. اسکب سیب زمینی یک بیماری مهم باکتریایی است که توسط گونه های استرپتومایسس ایجاد می شود که عمدتاً غده ها را تحت تأثیر قرار می دهد و باعث ایجاد ضایعات نکروزه با بافت چوب پنبه ای می شود که ممکن است از سطوح سطحی تا گسترده تر با رنگ …
ادامه مطلب

بیماری پیچ خوردگی برگ هلو یا لب شتری هلو

بیماری پیچ خوردگی برگ هلو یا لب شتری هلو
معرفی بیماری پیچ خوردگی برگ هلو یا لب شتری هلو لب شتری یا پیچ خوردگی برگ هلو و شلیل یکی از شایع ترین بیماری هایی است که در باغ های بدون سمپاشی و حیاط خانه ها در فصل بهار سرد و مرطوب با آن مواجه می شود. این بیماری می تواند باعث اعوجاج شکوفه ها، برگ ها، میوه ها و شاخساره های گیاه شود. در برخی از سال ها، این …
ادامه مطلب

سرخرطومی یونجه

سرخرطومی یونجه
سرخرطومی برگ یونجه یکی از مهمترین آفات یونجه در ایران و جهان می باشد. بیشترین خسارت این آفت به علت تغذیه لاروهای آن از برگ و جوانه های انتهایی یونجه است. حشرات کامل نیز از برگ و ساقه یونجه تغذیه می کنند ولی خسارت عمده توسط لاروهای سن ۳ و ۴ می باشد و مزارع شدیداً آلوده از دور به نظر سفید می رسد. اگر جمعیت لاروهای سنین مختلف از ۵۰ عدد …
ادامه مطلب

بیماری شانکر باکتریایی درختان میوه

بیماری شانکر باکتریایی درختان میوه
اهمیت و پراکنش  بیماری شانکر باکتریایی یا گموز روی انواع درختان میوه در تمام نقاط دنیا پراکنده است. میزبانهای مهم این بیماری شامل بادام، زردآلو، هلو، گیلاس، انواع آلو، گوجه، سیب و گلابی هستند. باکتری های عامل بیماری علاوه بر میزبانهای فوق روی انواع درختان میوه، گیاهان زراعی و علف های هرز به صورت اپی فیت و یا بیماری زا وجود دارند. این بیماری در مناطق خنک با زمستانهای نسبتاً …
ادامه مطلب

نوشته های اخیر

دسته بندی ها