ادامه مطلب
تأثیر مصرف کود پارسی میکس 0-42-11 (اسید فسفریک) بر افزایش گل، کیفیت محصول و افزایش عملکرد محصول
در طی سالها فعالیت شرکت پارس کیمیا کشت همیشه گزارشات مثبت معنی داری از مصرف کود پارسی میکس 0-42-11 (با نامهای قدیمی پی کاسید، رویاسید و ...) در محصولات مختلف کشاورزی از جمله پیاز، سیب زمینی، صیفیجات و ... ارائه شده است. به دنبال گله یکی از کشاورزان فنی و پیشرو منطقه اصفهان از باردهی زیاد بوته بادمجان بعد از مصرف این ترکیب و مقایسه آن با ترکیبات مشابه خارجی، برآن …