Clicky

دفتر فروش: اصفهان-چهارباغ بالا
​​​​​​​تلفن: 03136269500

​​​​​​​کارخانه:یزد- شهرک صنعتی مهریز
تلفن: 03532553376

14 مزیت کاربردی کود مایع سولفاسید 30پلاس در خاکهای کشاورزی ایران

14 مزیت کاربردی کود مایع سولفاسید 30پلاس در خاکهای کشاورزی ایران
بیش از 90% مناطق کشور از نظر اقلیمی در زون خشک و نیمه خشک طبقه بندی می شوند. از خصوصیات بارز خاکهای توسعه یافته در مناطق خشک و نیمه خشک می توان به درصد بالای آهک، غلظت بالای املاح از جمله سدیم، کلر و ... و به طور کلی پ-هاش بالا و قلیائیت این خاکها اشاره کرد. تمامی این خصوصیات برای تولید محصولات کشاورزی محدودیت هایی ایجاد می کند که …
ادامه مطلب

نماتد ریشه گرهی: علایم، کنترل و درمان

نماتد ریشه گرهی: علایم، کنترل و درمان
بیماری نماتد گیاهی نماتدهای پارازیت گیاهی، سالانه حدود صدها میلیارد دلار به محصولات کشاورزی مختلف در دنیا خسارت وارد می کنند، نماتدهای گوناگونی از جمله نماتدهای گرهی، غده، گال و ریشه گرهی با این بیماری در ارتباط هستند که در این میان نماتدهای ریشه گرهی یکی از مهمترین و اقتصادی ترین نماتدهای پارازیت گیاهی هستند. تقریباً همه گیاهانی که در جهان به عنوان منبع غذایی به شمار می روند به …
ادامه مطلب

ویروس روگوز قهوه ای گوجه فرنگی (ToBRFV)

ویروس روگوز قهوه ای گوجه فرنگی (ToBRFV)
ویروس چروکیدگی قهوه ای گوجه فرنگی ویروس چروکیدگی قهوه ای میوه گوجه فرنگی (Tomato brown rugose fruit virus, ToBRFV) از اعضای جنس توبامو ویروس (Tobamovirus) از مهمترین ترین ویروسهای خسارت زای گوجه فرنگی و فلفل است. این ویروس از طریق بذر و نشاهای آلوده گوجه فرنگی و فلفل انتقال و انتشار می یابد. گوجه فرنگی و فلفل میزبان های طبیعی ToBRFV می باشند. ویروس چروکیدگی قهوه ای میوه گوجه فرنگی …
ادامه مطلب

آفات مهم پنبه

آفات مهم پنبه
پنبه یکی از مهمترین و قدیمی ترین محصولاتی است که در ایران کشت می شود. این محصول هم مانند سایر محصولات کشاورزی از گزند آفات و عوامل بیماریزا دور نبوده و در صورت مدیریت ناصحیح هر ساله خسارت زیادی به کشاورز وارد می شود. نکته مهم دیگر در خصوص مدیریت عوامل خسارت زا هزینه بالای استفاده از سموم و حشره کشها و کارآیی پایین آنهاست. بنابراین توصیه می شود برای …
ادامه مطلب

پوسیدگی فوزاریومی در خیار، علایم و روشهایی جهت کنترل و درمان

پوسیدگی فوزاریومی در خیار، علایم و روشهایی جهت کنترل و درمان
بیماری پوسیدگی فوزاریومی خیار یکی از بیماریهای مهم و محدودکننده در کشت خیار است که در ایران اولین بار در سال 1383-1384 در گلخانه های پیشوا و ورامین شناسایی و جدا شد. قارچ عامل این بیماری می تواند سایر محصولات جالیزی را نیز تحت تأثیر قرار داده و آلوده کند. عامل بیماری قارچ fusarium oxysporum به عنوان عامل بیماری پوسیدگی ریشه و ساقه در خیار شناخته می شود. این قارچ می …
ادامه مطلب

​تأثیر مصرف سولفاسید 30 در کنترل و پیشگیری از بیماری اسکب در سیب زمینی

​تأثیر مصرف سولفاسید 30 در کنترل و پیشگیری از بیماری اسکب در سیب زمینی
  اسکب بیماری باکتریایی است که توسط باکتری Streptomyces scabies ایجاد شده و از  طریق آب، خاک، بذرو ادوات آلوده منتقل می شود. عامل این بیماری در خاک آلوده سالها باقی مانده و از بین نمی رود. گروه وسیعی از محصولات ریشه ای ازجمله سیب زمینی، چغندر، شلغم، هویج و ... میزبان این بیماری هستند. این بیماری در اندام هوایی بوته علایمی ندارد اما در ریشه به صورت لکه های برجسته و …
ادامه مطلب

بیماری اسکب و روش های کنترل و درمان آن

بیماری اسکب و روش های کنترل و درمان آن
بیماری اسکب در سیب زمینی   سیب زمینی (Solanum tuberosum) سومین ماده غذایی پرمصرف در جهان پس از گندم و برنج است. اسکب سیب زمینی یک بیماری مهم باکتریایی است که توسط گونه های استرپتومایسس ایجاد می شود که عمدتاً غده ها را تحت تأثیر قرار می دهد و باعث ایجاد ضایعات نکروزه با بافت چوب پنبه ای می شود که ممکن است از سطوح سطحی تا گسترده تر با رنگ …
ادامه مطلب

بیماری پیچ خوردگی برگ هلو یا لب شتری هلو

بیماری پیچ خوردگی برگ هلو یا لب شتری هلو
معرفی بیماری پیچ خوردگی برگ هلو یا لب شتری هلو لب شتری یا پیچ خوردگی برگ هلو و شلیل یکی از شایع ترین بیماری هایی است که در باغ های بدون سمپاشی و حیاط خانه ها در فصل بهار سرد و مرطوب با آن مواجه می شود. این بیماری می تواند باعث اعوجاج شکوفه ها، برگ ها، میوه ها و شاخساره های گیاه شود. در برخی از سال ها، این …
ادامه مطلب

شته: اهمیت شناسایی و نحوه مدیریت و کنترل آنها

شته: اهمیت شناسایی و نحوه مدیریت و کنترل آنها
  چرخه زندگی شته شته ها گروه وسیعی از حشرات کوچک نرم تن هستند که طول بدن آنها گاه به 6 میلیمتر می رسد. در طول عمر متوسط ​​یک ماهه، شته ها می توانند 40 تا 85 فرزند تولید کنند. برخی از شته ها بال دارند، برخی زرد، سبز، قرمز، خاکستری، قهوه ای و سیاه هستند.   خسارت شته اکثر گیاهان بویژه گیاهان دارای بافت نرم، تازه و آبدار میزبان …
ادامه مطلب

سرخرطومی یونجه

سرخرطومی یونجه
سرخرطومی برگ یونجه یکی از مهمترین آفات یونجه در ایران و جهان می باشد. بیشترین خسارت این آفت به علت تغذیه لاروهای آن از برگ و جوانه های انتهایی یونجه است. حشرات کامل نیز از برگ و ساقه یونجه تغذیه می کنند ولی خسارت عمده توسط لاروهای سن ۳ و ۴ می باشد و مزارع شدیداً آلوده از دور به نظر سفید می رسد. اگر جمعیت لاروهای سنین مختلف از ۵۰ عدد …
ادامه مطلب

نوشته های اخیر

دسته بندی ها