Clicky

دفتر فروش: اصفهان-چهارباغ بالا
​​​​​​​تلفن: 03136269500

​​​​​​​کارخانه:یزد- شهرک صنعتی مهریز
تلفن: 03532553376

اختلالات فیزیولوژیک در گوجه فرنگی

اختلالات فیزیولوژیک در گوجه فرنگی
اختلالات فیزیولوژیک در محصولات مختلف از جمله مواردی هستند که باعث تغییر در ظاهر میوه، کاهش بازارپسندی میوه و کیفیت میوه می شوند. عوامل مختلفی در بروز این اختلالات وجود داره از جمله تغییرات شرایط محیطی، تنش، اختلالات تغذیه ای، نوع رقم، عملیات آبیاری و عملیات داشت (هرس، تربیت و ...). در ادامه به بررسی این اختلالات، دلایل ظهور اختلال و راهکارهای کنترل و مدیریت آن ارائه شده، به طور …
ادامه مطلب

سرمازدگی بهاره در محصولات زراعی و باغی، دماهای سرمازدگی، خطرات و راه های کاهش خسارت

سرمازدگی بهاره در محصولات زراعی و باغی، دماهای سرمازدگی، خطرات و راه های کاهش خسارت
  سرمازدگی یکی از مهمترین عوامل خسارت زا در تولید محصولات کشاورزی در کشور بوده و صدمات جبران ناپذیری را به چرخه تولید و اقتصاد کشاورزی وارد میکند. پهنه وسیعی از حاصلخیزترین مناطق تولیدی کشور در معرض این تهدید جدی قرار دارند بر اساس آمار و اطلاعات منتشر شده زبانهای ناشی از سرمازدگی به محصولات کشاورزی در کشور قابل توجه است. با وجود تلاشهای زیادی که برای کاهش خسارتهای ناشی …
ادامه مطلب

اهمیت محلولپاشی فروت ست در باغات

اهمیت محلولپاشی فروت ست در باغات
اهمیت محلولپاشی فروت سِت در باغات  یکی از مهمترین مراحلی که گیاه و به ویژه درختان میوه به عناصر ریزمغذی نیاز دارد مرحله قبل از گُلدهی، برای تبدیل گُل به میوه است، در این مرحله وجود میزان کافی عناصری همچون روی و بور نقش مهمی در تشکیل لوله­ گرده و تلقیح موفق گُل خواهد داشت. در درختان میوه در مرحله تورم جوانه ­ها (اواخر زمستان تا اوایل بهار) به دلیل …
ادامه مطلب

مدیریت باغ در اسفندماه

مدیریت باغ در اسفندماه
اقدامات لازم در باغات در اسفند تمام اقدامات مدیریتی که در زمستان در باغات توصیه و انجام می شود در حقیقت تضمین کننده فصلی پربار و کم آفت در سال آینده خواهد بود. در زیر به صورت کوتاه این اقدامات ارائه می شود: چالکود: بهترین زمان ایجاد چالکود از اواخر پاییز (در مناطق گرمسیر) تا اوایل اسفند (در مناطق سردسیر) است. چالکود مؤثر باید متناسب با سن درخت، رقم و …
ادامه مطلب

نیاز سرمایی درختان: اهمیت و روشهای تأمین آن

نیاز سرمایی درختان: اهمیت و روشهای تأمین آن
  امسال در اکثر مناطق کشور عزیزمون ایران پاییز و زمستان گرم و خشکی رو تجربه می کنیم که اصلا عواقب خوبی رو از نظر آب و کشاورزی نداره، قطعا در سال پیش رو مشکلاتی مثل کم آبی، بیدارشدن زودتر از موقع درختان از خواب، عدم تأمین نیاز سرمایی درخت، شیوع آفات و بیماریها، سرمازدگی، کم باری و ... بیشترین خسارت رو به کشاورزان وارد می کنند. در این مطلب …
ادامه مطلب

اصلاح خصوصیات خاک، بخش پنجم: مدیریت و اصلاح خاکهای آهکی

اصلاح خصوصیات خاک، بخش پنجم: مدیریت و اصلاح خاکهای آهکی
  تعریف خاکهای آهکی آهک یا کربنات کلسیم معادل؛ پارامتری بسیار مهم در خصصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک است. انحلال کربنات کلسیم در خاک تابعی از فشار دی اکسید کربن در خاک است و تجمع کربنات کلسیم در خاک تابعی است از میزان بارندگی و آبشویی. وجود آهک و گچ در خاک موجب روشن شدن رنگ خاک می شود و با اضافه کردن اسید رقیق به این خاکها جوشش (واکنش اسید با کربنات) …
ادامه مطلب

اصلاح خصوصیات خاک بخش چهارم: خاکهای گچی

اصلاح خصوصیات خاک بخش چهارم: خاکهای گچی
خاکهای گچی تقریبا 200 میلیون هکتار از اراضی دنیا تحت تأثیر گچ است. گچ از غالبترین کانی های سولفاته در خاکهای مناطق خشک و نیمه خشک به شمار می آید که می تواند منشا خاکساز و یا ارثی داشته باشد. هوادیدگی درجای مواد مادری، منبع دریایی غنی از سولفات، رسوبات بادرُفتی و آبرفتی و اکسیداسیون کانی های سولفیدی چهار منشا عمده برای حضور و تجمع گچ در خاکها به شمار …
ادامه مطلب

اصلاح خصوصیات خاک بخش دوم: اصلاح خاکهای شور

اصلاح خصوصیات خاک بخش دوم: اصلاح خاکهای شور
  خاکهای شور یکی دیگر از مشکلات کشاورزی بویژه در مناطق خشک و نیمه خشک، مشکل شوری آب و خاک است. شوری یعنی افزایش غلظت نمکهای محلول در ناحیه فعالیت ریشه به بیش از اندازه قابل تحمل گیاه. شوری مفهومی وابسته به گیاه است به این معنی که میزان شوری قابل تحمل در گیاهان مختلف متفاوت و به نوع گیاه وابسته است. یعنی ممکن است خاک و یا آبی برای …
ادامه مطلب

نوشته های اخیر

دسته بندی ها