Clicky

دفتر فروش: اصفهان-خیابان رودکی
​​​​​​​تلفن: 3-03137866682

​​​​​​​کارخانه:یزد- شهرک صنعتی مهریز
تلفن: 03532553376

پاییز و زمستان، فرصتی برای تجدید قوای درختان

پاییز و زمستان، فرصتی برای تجدید قوای درختان
در پاییز و زمستان چه اقداماتی برای تقویت باردهی و سیستم ایمنی درختان باید انجام داد؟ در ختان از جمله گیاهان چندساله هستند که حتی در فصل خواب نیاز به مراقبت و رسیدگی نیاز دارند. برای اینکه درخت باردهی مناسبی داشته باشد و جمعیت آفات و بیماریها در محیط پیرامون درختان کاهش یافته و خسارت ناشی از آنها در درختان کاهش یابد رعایت نکاتی کوچک اما مهم ضروری است. در …
ادامه مطلب

14 مزیت کاربردی کود مایع سولفاسید 30پلاس در خاکهای کشاورزی ایران

14 مزیت کاربردی کود مایع سولفاسید 30پلاس در خاکهای کشاورزی ایران
بیش از 90% مناطق کشور از نظر اقلیمی در زون خشک و نیمه خشک طبقه بندی می شوند. از خصوصیات بارز خاکهای توسعه یافته در مناطق خشک و نیمه خشک می توان به درصد بالای آهک، غلظت بالای املاح از جمله سدیم، کلر و ... و به طور کلی پ-هاش بالا و قلیائیت این خاکها اشاره کرد. تمامی این خصوصیات برای تولید محصولات کشاورزی محدودیت هایی ایجاد می کند که …
ادامه مطلب

تأثیر مصرف کود پارسی میکس 0-42-11 (اسید فسفریک) بر افزایش گل، کیفیت محصول و افزایش عملکرد محصول

تأثیر مصرف کود پارسی میکس 0-42-11 (اسید فسفریک) بر افزایش گل، کیفیت محصول و افزایش عملکرد محصول
   در طی سالها فعالیت شرکت پارس کیمیا کشت همیشه گزارشات مثبت معنی داری از مصرف کود پارسی میکس 0-42-11 (با نامهای قدیمی پی کاسید، رویاسید و ...) در محصولات مختلف کشاورزی از جمله پیاز، سیب زمینی، صیفیجات و ... ارائه شده است. به دنبال گله یکی از کشاورزان فنی و پیشرو منطقه اصفهان از باردهی زیاد بوته بادمجان بعد از مصرف این ترکیب و مقایسه آن با ترکیبات مشابه خارجی، برآن …
ادامه مطلب

سیاه شدن پسته (دلایل و راهکارها)

سیاه شدن پسته (دلایل و راهکارها)
سیاه یا کشمشی شدن پسته یکی از مهمترین عارضه هایی که باغات پسته با آن روبرو هستند سیاه شدن پسته یا به اصطلاح عامیانه کشمشی شدن آن است. این عارضه در مراحل مختلف رشد و به دلیل عوامل مختلف محیطی، غذایی، آفات و بیماری رخ می دهد. در این مطلب دلایل عمده بروز این عارضه و راهکارهایی جهت کنترل و پیشگیری از آن ارائه شده است. تلقیح نامناسب تلقیح نامناسب …
ادامه مطلب

نقش عنصر بور در تغذیه گیاه

نقش عنصر بور در تغذیه گیاه
بور عنصر بور با علامت شیمیایی (B)، از گروه عناصر ریزمغذی است و نیاز گیاه به آن بسیار کم بوده و فاصله حد بهینه و مسمومیت آن بسیار کوچک است، بنابراین در مصرف این کود باید بسیار دقت نمود. بور به فرم بورات (آنیون اسید بوریک H3BO3) برای گیاه قابل دسترس است. وظایف اگرچه نیاز گیاهان به بور اندک است، اما این عنصر نقش بسیار پررنگی در بسیاری از فعالیتهای حیاتی گیاه …
ادامه مطلب

پسیل گلابی

پسیل گلابی
پسیل گلابی پسیل گلابی(Cacopsylla pyricola) که با نامهای شیره و عسلک گلابی نیز شناخته می شود یکی از آفات کلیدی و خسارت زای مهم در درختان گلابی است. این آفت از گروه آفات مکنده است، پوره ها و حشره کامل این آفت با فرو بردن خرطوم خود به داخل بافت گیاه از شیره آن تغذیه می کنند و اضافی آن را به صورت مایعی چسبناک به نام عسلک دفع می …
ادامه مطلب

نقش کود نیتروکالیکس در افزایش عملکرد کیفی و کمی پیاز

نقش کود نیتروکالیکس در افزایش عملکرد کیفی و کمی پیاز
آشنایی با محصول پیاز               پیاز محصول با ارزشی است و میزان عملکرد آن و کیفیت محصول از نظر اقتصادی بسیار مهم است. بزرگترین کشورهای تولید کننده پیاز عبارتند از چین، هند، ایالات متحده، ژاپن، شوروی سابق و اسپانیا. کیفیت محصول شامل اندازه، ظاهر، حساسیت در برابر خسارت قارچ­های ثانویه و انبارمانی آن می ­باشد. عوامل زیادی شامل مدیریت تغذیه، آفات و شرایط اقلیمی …
ادامه مطلب

تنش گرمایی در گیاهان

تنش گرمایی در گیاهان
تنش گرمایی در گیاهان تنش گرما اغلب به عنوان افزایش دما به بالاتر از یک حد آستانه و برای یک دوره زمانی مشخص که خسارت غیرقابل برگشت به رشد و نمو گیاه وارد کند تعریف می گردد. تنش های محیطی از مهمترین عوامل محدودکننده رشد و نمو و تولید بهینه گیاه در نقاط مختلف جهان می باشد. در میان عاملهای مختلف محیطی، دمای بالا یکی از جدیترین تنش های گزارش …
ادامه مطلب