Clicky

دفتر فروش: اصفهان-خیابان رودکی
​​​​​​​تلفن: 3-03137866682

​​​​​​​کارخانه:یزد- شهرک صنعتی مهریز
تلفن: 03532553376

میزان عملکرد محصول با افزایش میزان EC در منطقه ریشه کاهش می یابد تا زمانیکه شوری به آستانه حداکثر تحمل گیاه رسیده و 100% افت محصول رخ دهد. میزان کاهش عملکرد محصول را می توان از رابطه زیر محاسبه نمود(البته عوامل بسیاری در میزان عملکرد محصول حتی در شرایط شور دخیلند، در این رابطه فرض بر این است که سایر پارامترها ثابت و تنها عامل مأثر بر عملکرد شوری است):
                                                                                                                                                 Y=100-B(ECe-A)
Y: محصول نسبی
B: درصد کاهش محصول به ازای هر واحد شوری بیش از غلظت آستانه
ECe: هدایت الکتریکی عصاره اشباع
A: میزان شوری که کاهش محصول از این نقطه به بعد شروع می شود.

آستانه تحمل گیاهان مختلف نسبت به شوری خاک و میزان کاهش عملکرد با افزایش شوری

ECe: هدایت الکتریکی عصاره اشباع (dS/m)
ECiw: هدایت الکتریکی آب آبیاری (dS/m)